Snusprenumeration

snus prenumeration på nätet har vuxit sig allt starkare på senare tid då vi går mot ett samhälle där man värdesätter sin fritid mycket mer än tidigare. Istället för att handla dosa för dosa i butiken runt hörnet eller att köpa sig en stock lite då och då över nätet genom ständigt aktiva handlingar när snuset alltid tagit slut har snusprenumerationer på nätet växt sig till ett segment att räkna med på snusmarknaden.

Via en prenumeration på snus sätter man enkelt upp sig på ens eget favorit snus där man helt efter egen förbrukning sätter upp hur ofta man vill ha det hemskickat rakt ner i brevlådan. Det erbjuds alltid möjligheter att när som helst kunna pausa sin snus prenumeration likt vilken prenumeration som helst om man skulle åka iväg på semester under en längre period eller av någon annan anledning.

För kundens bästa erbjuds det alltid möjligheten att utan bindningstid säga upp sin prenumeration. Att byta sort på sitt snus är heller inga problem då det bara är att avbryta sin prenumeration man har satt upp sig på och sedan lägga en ny beställning på det man känner sig sugen på.

Snusprenumerationer har omhändertagits väl av Sveriges moderna snusare. Med snusprenumeration går du aldrig snuslös. De bästa snusprenumerationslösningarna har även ett stort ess i rockärmen, man sitter inte på något snuslager utan alla utskick till kunderna är specialbeställda och kommer alltid direkt från snusfabriken, med andra ord purfärskt snus varje månad.

Färskt snus har stor efterfrågan och den enda affärsidén som klarar av att leverera fabriksfärskt snus till kunder är en prenumeration på snus.

Många ställer sig även frågan hur en stock snus går ner i brevlådan, svaret är inte svårare än att prenumerationstjänsterna ompaketera de runda stockarna till platta paket som går ner i brevlådan.

Att snusarna har blivit mer medvetna och ställer en högre kravbild på snusleverantörerna märks också då Swedish Match börjat vidga sitt koncept med snuskaféer i landet, tredje och senaste butiken ut var Göteborg som lanserades i somras. I snusbutikerna finns det möjlighet att smaksätta sitt eget snus vilket är väldigt populärt bland kunderna.